İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan tek bir hatta metro seferlerinin durmasına ilişkin açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, akşam saatlerinde Yenikapı – Bayrampaşa arasında metro seferlerinin durmasına ilişkin …

İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan tek bir hatta metro seferlerinin durmasına ilişkin açıklama
01.03.2021
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, akşam saatlerinde Yenikapı – Bayrampaşa arasında metro seferlerinin durmasına ilişkin açıklama yaptı. Ongun, kablo hırsızları nedeniyle metro seferlerinin durduğunu kamera görüntüleriyle duyurarak konuyla ilgili emniyet birimlerinin çalıştığını bildirdi. 

 

Murat Ongun’un açıklaması şöyle: 

“Bu görüntülerin nedeni, kablo hırsızlarıdır. M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı Metro Hattı’nda seferlerimiz sadece Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılabilmektedir. Kablo hırsızlarının yakalanması için Emniyet birimlerimiz çalışıyor.”

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında t24.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.