İstanbul-İzmir otoyolunda ’17 saattir bitmeyen çile!’

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal Orhan Sarıbal, İstanbul-İzmir otoyolunun 17 saattir kapalı olduğunu söyledi. Sarıbal, sosyal medya …

İstanbul-İzmir otoyolunda ’17 saattir bitmeyen çile!’
16.02.2021
A+
A-

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal Orhan Sarıbal, İstanbul-İzmir otoyolunun 17 saattir kapalı olduğunu söyledi. Sarıbal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda otoyolun Susurluk’tan İzmir’e gidiş yönünün sabah saat 04.00’ten beri kapalı olduğunu aktardı.

“Milyonlarca lira akıtılan, o çok övündükleri yol çökmüş ve kapanmış. Aynı manzara 23-24 Ocak tarihinde de yaşanmıştı” diyen Sarıbal, yurttaşların zor anlar yaşadığını da aktardı.

Sarıbal açıklamasının devamında, “Ne gelen ne giden var! Araçların yakıtları bitiyor. Yüzlerce insan açlık ve soğukla boğuşuyor. Ne Kızılay, ne AFAD, ne Karayolları… Hâlâ yardıma giden yok. Bu eziyet ne zaman bitecek! Vatandaşa kim yardım edecek!” şeklinde sitem etti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.