Kağıthane’de arıza yapan otomobile başka bir araç çarptı: 2 yaralı

İstanbul Kağıthane’de arıza nedeniyle yol kenarına çekilen otomobile, başka bir otomobil arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kağıthane’de …

Kağıthane’de arıza yapan otomobile başka bir araç çarptı: 2 yaralı
01.10.2021
A+
A-

İstanbul Kağıthane’de arıza nedeniyle yol kenarına çekilen otomobile, başka bir otomobil arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kağıthane’de arızalı araca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Edirne istikametinde giden 58 BH 202 plakalı otomobil Çağlayan mevkisinde arıza yaptı.

Bu sırada aynı istikamette ilerleyen Batuhan K. idaresindeki 34 EJN 446 plakalı otomobil, çekiciye yüklenmeye çalışılan arızalı araca çarptı.

Kazada Batuhan K. ile yanında bulunan Özge Ç. yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle Batuhan K’nin otomobilinde gaz kaçağı meydana geldi. Bunun üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde önlem aldı.

Kaza sebebiyle Edirne istikametinde oluşan trafik yoğunluğu, otomobillerin kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.