Mbwana Samatta: Biz inanıyoruz, taraftar da inansın

Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı …

Mbwana Samatta: Biz inanıyoruz, taraftar da inansın
05.03.2021
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mbwana Samatta, kenetlenmiş durumda olduklarını söyledi.

“BİZ İNANIYORUZ TARAFTAR DA İNANSIN”

Samatta, “Bugün yaşanan kazada hayatını kaybeden askerleri ailelerine baş sağlığı diliyorum. Türk ordusu ve Türk halkına baş sağlığı diliyorum. Kolay değil. İçinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlıyorum. Takımın ofansif oyunculara çok ihtiyacı var. Takım olarak birlikteyiz. Kimin ofans, kimin defans yaptığının anlamı yok. Biz büyük bir aileyiz. Birbirimizi destekliyoruz. Kolay değil. Fenerbahçe’ye karşı oynayan takımların konsantrasyonları hep yüksek oluyor. Biz inanıyoruz. Taraftarlarımız da inansın. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız ki kazanalım.” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.