Mehmet Metiner’in acı günü: Babası hayatını kaybetti

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, babasını kaybetti. Babasının kaybı nedeniyle oldukça üzgün olan Metiner, acı haberi sosyal medya …

Mehmet Metiner’in acı günü: Babası hayatını kaybetti
24.09.2021
A+
A-

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, babasını kaybetti. Babasının kaybı nedeniyle oldukça üzgün olan Metiner, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Metiner yaptığı paylaşıma, “Dualarınızı esirgememeniz dileğiyle” notunu düştü.

“Dualarınızı esirgememeniz dileğiyle”

Mehmet Metiner Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Babam Bedir Metiner… Az önce bu dünyadaki ömrünü tamamlayarak Hakkın rahmetine kavuştu… Üzgünüz… Dualarınızı esirgememeniz dileğiyle…”

Metiner, babasının rahmetli annesinin yanına defnedildiğini de belirterek, “Rahmetli Naze annemin yanındaki yerin hazırlanıyor yiğit babam… Ölümlü dünyadan hoş sada bırakıp gidiyorsun işte…” ifadelerini kullandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.