Mete’ye adadı

Simyacı başta olmak üzere 80’in üzerinde dilde yayımlanan kitapları 300 milyonun üstünde satan Brezilyalı yazar Paulo Coelho’nun yeni kitabı …

Mete’ye adadı
25.09.2021
A+
A-

Simyacı başta olmak üzere 80’in üzerinde dilde yayımlanan kitapları 300 milyonun üstünde satan Brezilyalı yazar Paulo Coelho’nun yeni kitabı ‘Okçu’nun Yolu’ kitabını 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan milli okçumuz Mete Gazoz’a adadı.

Sosyal medyadan video paylaşan 74 yaşındaki Coelho “O okçuluk dahisi, bu da benim okçuluk eserim. Bu kitabı Mete Gazoz’a adıyorum” dedi.

Mete Gazoz

Mete Gazoz da bu jest karşısında bir teşekkür videosu yayımladı. Gazoz videoda, “Sevgili Paulo, sizden böyle sözler duyduğuma gerçekten çok sevindim. Teşekkür ediyorum. Kitabı en kısa zamanda okuyacağım. En iyi dileklerimle” diye konuştu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.