Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklamalar…

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk salgın döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendiriyor …

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklamalar…
08.03.2021
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk salgın döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendiriyor.

Okullarda kontrollü normalleşme sürecinin aşamaları neler olacak? Bütün sınıflarda yüz yüze eğitime hangi şartlarda ne zaman başlanacak? Yeni öğretmen atamaları için nasıl bir takvim öngörülüyor? Salgın dönemi, eğitim sisteminde kalıcı değişikliklere yol açabilir mı? Ahmet Hakan moderatörlüğünde gazeteciler Dicle Canova ve Murat Çelik soruyor, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yanıtlıyor.

Tarafsız Bölge bu akşam 20.30’da CNN TÜRK’te.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.