Öğrencilerden toplu eylem yasağına ilginç yöntem

Yurt ve kira pahalılığı nedeniyle barınma sorunu yaşayan öğrenciler birçok şehirde eylem yapıyor. Eskişehir’de de bu kapsamda öğrencilerin …

Öğrencilerden toplu eylem yasağına ilginç yöntem
26.09.2021
A+
A-

Yurt ve kira pahalılığı nedeniyle barınma sorunu yaşayan öğrenciler birçok şehirde eylem yapıyor. Eskişehir’de de bu kapsamda öğrencilerin protestoları devam ediyor. Ancak öğrencilerin protestoları geçtiğimiz günlerde polis müdahalesiyle karşılaşmış ve öğrenciler gözaltına alınmıştı.

Öğrenciler de bu duruma ilginç bir yöntemle çözüm bulmaya çalıştı. Eskişehir’de öğrenciler, 4 metre arayla banklara oturarak ya da uzanarak ayrı ayrı eylem gerçekleştirdi.

Eskişehir Valiliği’nin koyduğu toplu eylem yasağına beş öğrencinin bu eylemi dikkat çekti. Polis, tek başlarına eylem yapmaları dolayısıyla kimseyi gözaltına almadı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.