Sancaktepe Belediyesi, İBB’nin Halk Ekmek büfesini kaldırdı

AK Partili Sancaktepe Belediyesi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Halk Ekmek büfesini yerinden kaldırdığı bildirildi. İBB …

Sancaktepe Belediyesi, İBB’nin Halk Ekmek büfesini kaldırdı
14.02.2021
A+
A-

AK Partili Sancaktepe Belediyesi’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Halk Ekmek büfesini yerinden kaldırdığı bildirildi. İBB, kaldırılan alana yakın bir yerde bulunan kendi yetkisindeki yere yeni bir büfe koydu.

“HALKIN EKMEĞİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İBB Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, konu hakkında açıklamada bulundu. Nama, “Kibar ablamızın ekmek teknesine de ‘Halkın Ekmeği ‘ne de sahip çıkmaya devam edeceğiz! Bu soğuk kış günü yüreğini ısıtabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

“BÜFE, İBB KONTROLÜNDE ALANA YENİDEN KURULDU”

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Dün Sancaktepe belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılan Halk Ekmek Satış Büfesi bugün İBB kontrolündeki alana yeniden kuruldu. Kar-Kış demeden halkımızı Kaliteli ve ucuz ekmekle buluşturmaya çalışan Özgen Nama ve Halk Ekmek çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Nama ise Özkan’ın tweetini alıntılayarak, “Halkın ekmek davasından asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.