Şevket Çoruh’un kızı Gülenay annesine benziyor

Yıllardır Arka Sokaklar dizisinin demirbaş kadrosunda yer alan Şevket Çoruh, özel hayatıyla ilgili bir haberler gündeme geldi. İki evliliğinde …

Şevket Çoruh’un kızı Gülenay annesine benziyor
27.09.2021
A+
A-

Yıllardır Arka Sokaklar dizisinin demirbaş kadrosunda yer alan Şevket Çoruh, özel hayatıyla ilgili bir haberler gündeme geldi. İki evliliğinde yakın zaman önce bir kez daha baba olan Çoruh’un büyük kızını görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

AYNI ANNESİ

Kendisi gibi oyuncu olan Günay Karacaoğlu ile evliliğinden Gülenay adında bir kızını olan Çoruh’un kızı, annesine daha çok benziyor.

Şevket Çoruh ve meslektaşı Günay Karacaoğlu, 1993 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin, 1997 yılında kızları Gülenay dünyaya geldi. Çoruh ve Karacaoğlu, 2004 yılında boşandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.