Siirt’te sıcak hava ile birlikte yılanlar da ortaya çıktı

Siirt’te havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da ortaya çıkmaya başladı. Hemen her gün yılan gördüklerini belirten Sağırsu köyü sakinleri …

Siirt’te sıcak hava ile birlikte yılanlar da ortaya çıktı
23.02.2021
A+
A-

Siirt’te havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da ortaya çıkmaya başladı.

Hemen her gün yılan gördüklerini belirten Sağırsu köyü sakinleri, birçoğu zehirli olan yılanlara basmamak ve ısırılmamak için çok dikkatli davrandıklarını söylüyor.

Bahçelerinde daha önce hiç görmedikleri boyutlarda yılan gördüklerini aktaran Ahmet Yıldız, zehirli ve tehlikeli oldukları için yılanları öldürmek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYORLAR

Yıldız, “Tarlaya ve bahçeye giderken çok sayıda yılan gördük. İki gündür çok sayıda yılana rastladık. Oldukça da büyük yılanlar. Bu dönemde tarla ve bahçede çalışanlar akrep ve yılanlara karşı daha dikkatli olması gerekiyor. Biz de bu duruma alışık değiliz ama yılanların zehirli olup olmadığını bilmiyoruz. Yetkililerden bu yılanlara karşı tedbir almasını istiyoruz.” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.