Türkiye ile İran arasındaki siyasi istişareler tamamlandı

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile İran arasındaki siyasi istişarelerin tamamlandığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, istişarelerde …

Türkiye ile İran arasındaki siyasi istişareler tamamlandı
09.10.2021
A+
A-

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile İran arasındaki siyasi istişarelerin tamamlandığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, istişarelerde ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı Twitter’dan ikili istişarelere ilişkin yaptığı paylaşımda istişarelerin Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ile İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bageri Keni başkanlıklarında Ankara’da gerçekleştirildiğini duyurdu.

BÖLGESEL VE ULUSLARARASI KONULAR ELE ALINDI

Paylaşımda şunlar kaydedildi:

“İstişarelerde, ikili ilişkilerimiz ele alınmış; ayrıca Suriye, Afganistan, Kafkasya ve Yemen başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.”

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.