Vedat Milor’dan Bahçeli’ye ‘Bölücü kebapçı’ göndermesi

Yemek uzmanı ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Teröre yardım ve yataklık yapan …

Vedat Milor’dan Bahçeli’ye ‘Bölücü kebapçı’ göndermesi
05.10.2021
A+
A-

Yemek uzmanı ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” sözlerine atıfta bulunarak Twitter takipçilerine ‘kebap değerlendirme kriterlerini’ sıraladı. Milor’un tweet’ine binlerce beğeni geldi.

Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında son günlerde siyasetin gündeminde olan market fiyatları tartışmasıyla ilgili olarak, “Yumurta, et, süt, peynir fiyatlarının artışından, vicdani olmayan zamlı ürün satışlarından samimi olarak sızlananlara hak veriyor, bir şey demiyorum. Fırsatçıların peşine gidiliyor. Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” demişti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.