2021-TUS 2. dönem tercih işlemleri başladı

2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-TUS) 2. dönem tercih işlemleri başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının …

2021-TUS 2. dönem tercih işlemleri başladı
08.10.2021
A+
A-

2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-TUS) 2. dönem tercih işlemleri başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, tercih işlemleri, bugünden itibaren 14 Ekim saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün TUS 2. dönem tercih işlemlerinin bugün (8 Ekim) başladığını Twitter hesabından duyurdu.

ÖSYM Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda tercih işlemleri, bugünden itibaren 14 Ekim saat 23.59‘a kadar yapılacağı ifade edildi.

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

Yerleştirme işleminde, 2021-TUS Başvuru Kılavuzu‘nda yer alan ilke ve kurallar uygulanacak.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.