6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu kutlama mesajları

Tarih sahnesinde var olduğundan beri topraklarını koruyan ve bunun için mücadele eden Türkler, İstanbul’un düşmandan kurtuluşunun 98. yılını …

6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu kutlama mesajları
05.10.2021
A+
A-

Tarih sahnesinde var olduğundan beri topraklarını koruyan ve bunun için mücadele eden Türkler, İstanbul’un düşmandan kurtuluşunun 98. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

6 Ekim 1923’te, 4 yıl 10 ay 23 gün süren düşman işgalinden kurtulan İstanbul’a, Türk Ordusu sevinç çığlıkları ile girdi.

Her yıl 6 Ekim’de kutlanan İstanbul’un Kurtuluşu için kutlama mesajları araştırılmaya başlandı.

Vatandaşlar sevdiklerine yollamak ve sosyal medya hesaplarından paylaşmak için, kutlama mesajlarına ulaşmak istiyor.

İSTANBUL’UN KURTULUŞU KUTLAMA MESAJLARI

Türk milleti; fetihten beri sahibi olduğu topraklara bir kez daha vatan mührünü vurmuş, bir kez daha bu nadide şehrin hâmîsi olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Kadim şehrimiz İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’ıncı yıl dönümünü kutlu olsun. Tüm kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

5 asır başkentimiz olan İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 96. yılı kutlu olsun.

Peygamberin muştusuna nail olmak için fetih olunan şehri yine o fethi yapanların torunları işgalden kurtardı. İstanbul’un işgalden kurtuluşunun 96. yılı kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm istiklâl kahramanlarını rahmetle yad ediyorum. İstanbul’un Kurtuluşu’nun 98. yıl dönümü kutlu olsun.

Bugün İstanbul’un Kurtuluşu Günü. Sömürgeci ülkelerin yaklaşık 5 yıl süren işgali Türk Ordusu’nun coşkulu bir karşılamayla şehre girdiği 6 Ekim 1923 günü sona erdi.

Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere düşmanı “Geldikleri gibi gönderen” tüm kahramanlarımızı minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.