Bez Bebek’in Yağmur’u Asena Keskinci’yi görenler tanıyamıyor

Başrollerinde Evrim Akın, Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı fantastik dizi Bez Bebek’in yayınlanışının üzerinden 14 yıl geçse de dizi …

Bez Bebek’in Yağmur’u Asena Keskinci’yi görenler tanıyamıyor
01.10.2021
A+
A-

Başrollerinde Evrim Akın, Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı fantastik dizi Bez Bebek’in yayınlanışının üzerinden 14 yıl geçse de dizi karakterleri dün gibi akıllarda…

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi toplayan dizide, evin küçük kızı Yağmur’u canlandıran Asena Keskinci, o yıllarda izleyenlerin büyük sempatisini kazanmıştı.

Şimdilerde genç kız olan Asena Keskinci’nin o yıllardaki halinden eser kalmadı. Bambaşka birine dönüşen genç oyuncu, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.

Genç oyuncunun paylaşımlarını görenler, onun Bez Bebek’in Yağmur’u olduğuna inanamıyor.

ASENA KESKİNCİ KİMDİR?

Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde üniversite eğitimine devam eden Keskinci, Ahlat Ağacı Yadigar, Aliye, O Kadın, Aman Annem Görmesin, Yol Arkadaşım, Hırsız Polis, Bez Bebek, Pelin ve Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, O Kadın, Parmaklıklar Ardında, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Tesadüfleri Sever, Bir Aşk Hikayesi ve Masumiyet gibi projelerde yer aldı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.