Buse Varol, Suzan Tektaş’ı paylaştı

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan 38 yaşındaki Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yaklaşık bir ay yoğun bakımda …

Buse Varol, Suzan Tektaş’ı paylaştı
04.10.2021
A+
A-

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan 38 yaşındaki Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yaklaşık bir ay yoğun bakımda kalmıştı.

Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

BUSE VAROL KAYINVALİDESİNİ PAYLAŞTI

Kardeşinin acısıyla yıkılan Alişan’ın ailesi de zor günler geçiyor. Uzun bir süre sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya başlayan Buse Varol, son olarak kayınvalidesi ve oğlunun fotoğrafını yayınladı.

“BABAANNEMİZ GELMİŞ”

Evlat acısıyla yıkılan Suzan Yenilmez Tektaş’ı torunu Burak ile fotoğraflayan iki çocuk annesi güzel oyuncu, paylaşımına; “Babaannemiz gelmiş” notunu düştü. Varol, Instagram’ın hikayeler bölümünden yayınladığı poza kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.