Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e suç duyurusu

Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunfenomen şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen hakkında  “Sesli ve görüntülü bir iletiyle …

Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e suç duyurusu
07.10.2021
A+
A-

Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunfenomen şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen hakkında  “Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret” suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında konuşan Ronay, “Ben onu düşündüğü anlamda çağırmadım. Bir gün kahve içeriz, çay içeriz Mehmet Ali Bey diyerek geciştirdim.

“TACİZ ETTİM DEMİYOR”

Ne benimle alakalı olumlu ya da olumsuz herhangi bir görüntüsü vardır, ona gönderilmiş. Hiçbir şey yok. Sadece konuşuyor, sürekli beni suçluyor. ‘Ben 65 yaşında bir adam olarak, 22 yaşında kızımdan küçük kadını taciz ettim’ demiyor, o da bunu yaptı şunu yaptı. Ben bir kadınım. Ne olursam olayım böyle bir muameleyi hak etmiyorum” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.