Evrim Keklik kimdir? Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik nereli ve kaç yaşında?

Survivor yarışmasıyla tanınan ve dikkat çeken eski voleybolcu Evrim Keklik hakkında merak edilen tüm bilgiler haberimizde… Evrim Keklik Kimdir …

Evrim Keklik kimdir? Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik nereli ve kaç yaşında?
18.12.2020
A+
A-

Survivor yarışmasıyla tanınan ve dikkat çeken eski voleybolcu Evrim Keklik hakkında merak edilen tüm bilgiler haberimizde…

Evrim Keklik Kimdir?

Evrim Keklik 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlkokul ve ortaokul yıllarından beri voleybola ilgili olan Evrim Keklik, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kulübünün Voleybol takımında oynamıştır. Daha sonra 1 yıl kadar da Galatasaray’da oynayan Keklik, yaşadığı sakatlık nedeni ile voleybol oynamayı bırakmıştır.

Spor kariyerine yüzme antrenörü olarak devam etmektedir. Sporcu kimliğine güvenen Evrim Keklik, 2020 survivor yarışmasına katıldı ve uzun bir süre yarışmada kalarak başarılarını kanıtladı.

Evrim Keklik yarışmadan sonra da sosyal medya hesaplarında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

19 Aralık Cumartesi günü ise Masterchef programına konuk olarak katılacak.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.