Günlük burç yorumları (25 Eylül 2021)

Astrolog Murat İpek’ten 25 Eylül 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… 16.07 …

Günlük burç yorumları (25 Eylül 2021)
25.09.2021
A+
A-

Astrolog Murat İpek’ten 25 Eylül 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

16.07’den sonra Ay boşlukta.

Saat 16.00’ya kadar varsa yeni işler, yapın bitsin.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Günün ilk yarısında yapmanız gereken para ile ilgili bir şeyler varsa tamamlamanızda fayda var. Kafanızı toplamaya bakın.

Boğa

Olumlu bir günden geçecek olabilirsiniz. Olumsuz olan durum ve koşulları bugün çok fazla kafanıza takmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.

İkizler

Kendinizi bugün ve yarın biraz rahat bırakın ve manasız, boş işlerin içine atın. Çok ciddi konularda iş halledilecek gün değil.

Yengeç

Bugün kendinizi baya hoyrat bir şekilde görebilirsiniz. Hemen herkese yardım ediyor, işleri için koşturuyor bir halde bulabilirsiniz kendinizi.

Aslan

Ayrılıklar da insanlar için. Bazen kangren olan yeri dağlamak, kesmek gerekebilir. Bu anlamda zor bir gün.

Başak

Uzun süredir görmediğiniz yakınlarınız veya arkadaşlarınızla bir araya gelme durumu söz konusu olabilir.

Terazi

Tutkulu, öyle hararetli konuşmalardan bugün uzak kalmanız sizin için pek güzel olacaktır. Sevimsiz durumlara düşebilirsiniz.

Akrep

Her şey gayet iyi giderken bir anda ortalık karışıp tartışma içine girebilirsiniz. O nedenle ortağınıza veya eşinize biraz daha dikkat edin.

Yay

Sağlık konusunda bugün çok duyarsız olmayın, olur mu? Çünkü eklem yerleri, kas iskelet biraz ses verebilir.

Oğlak

Aşık olabilirsiniz, sizi çok etkileyen bir gelişme olabilir ve siz bu anlamda aklınızı biraz karışmış bir halde bulabilirsiniz.

Kova

Tuhaf konuşmalar, manasız sözler ve gereksiz ithamlara maruz kalma olasılığınız hayli fazla durmakta.

Balık

Fikir ayrılıkları sizi bugün bayağı sıkabilir. Özellikle yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bu durum sizi yorabilir. Uzak kalın derim.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.