Kova burcu insanlarını Ekim ayında neler bekliyor? Bu ayın ilk iki haftasına dikkat

Düşüş, bu ay sizin kararlılığınızı artıracak. Duygusal yaşamınızda hayal dünyasında yaşıyor gibi ve sersemlemiş hissedeceksiniz. Birçok kişi size …

Kova burcu insanlarını Ekim ayında neler bekliyor? Bu ayın ilk iki haftasına dikkat
02.10.2021
A+
A-

Düşüş, bu ay sizin kararlılığınızı artıracak. Duygusal yaşamınızda hayal dünyasında yaşıyor gibi ve sersemlemiş hissedeceksiniz. Birçok kişi size romantik olmadığınızı ve hep yanıldığınızı söyleyebilir. Ancak, yolunuza devam ederek bütün hedeflerinize ulaşacaksınız.

Cevapsız kalan bütün sorular açıklığa kavuşacak. Bu mevsimde yeni projeler üstlenmeli ve kış tatilinizi planlamalısınız. İlişkiler konusunda ihtiyacınız olan dengeye sahip olacaksınız.

KOVA BURCU İÇİN EKİM AYINDA ÖNE ÇIKANLAR

Kova burcu insanları hedeflerine nasıl ulaşacakları konusunda oldukça endişeli, istediklerini elde edemeyecekleriyle ilgili büyük şüpheleri olacak. Bu nedenle kendileriyle ilgili gerçek bir analiz yapmalılar. Bu sayede gelecek planları hakkında kafaları daha net olacaktır.

Ekim ayının ilk iki haftasında istedikleri kadar çaba harcasınlar, istihdamla ilgili kritik bir durumda olacaklar.

Diğer yandan, aldıkları iş tekliflerini dikkatli bir şekilde değerlendirmeleri gerekiyor. Birçok konuda başkalarının tavsiyelerine de uymak gerekebilir. Bir gecede büyük kazançlar vaat eden tavsiyelerden ne olursa olsun kaçınılmalıdır.

AŞK

Ekim ayı Kovaların ev hayatındaki bazı değişiklikleri sona erdirirken, aile ilişkilerini sağlıklı kılacak bazı sınırlamalar da getirecek. Ayrıca, Kova çiftleri sakin bir Ekim ayı geçirecek.

Partnerleriyle dengeye, bireysel hedefleri orta hedeflere dönüştürmeye ve işbirliği yapmaya odaklanacaklar.

Diğer yandan bekar Kovalar hüsrana uğrayacak. Bu ay, aşkta başarıya ulaşma şanslarını azaltacak. Aynı zamanda, içsel duygularını analiz etme fırsatı sunacak.

Kovaları mutlu edecek tek kişi kendileri. Bu yüzden memnun etme yükünü eşlerine vermemeli ve onların da içsel arzularını anladıklarından emin olmalılar.

KARİYER VE FİNANS

Kovaların bu ay iş hayatında huzurlu bir dönem geçireceği kesin. Fikirlerini gerçeğe dönüştürme fırsatı birçok kez karşısına çıkacak ve hatta tüm hedeflerine ulaşma ihtimalleri oldukça yüksek. Bu sayede daha da tanınacak ve maaşlarındaki artışı görecekler.

Yeni bir iş bulmayla ilgili sorunu olanlar bu sefer daha da şanslı. Bazıları kısa sürede bulamayabilir, ancak er ya da geç tecrübelerini ve bilgilerini paraya çevirebilecekler.

Mali durumları geçen ayki gibi olmaya devam ederken, gelecekte finansal olarak daha güvende hissetmek için biraz tasarruf etmek isteyebilirler.

SAĞLIK

Bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalırlarsa bu, muhtemelen dolaşım sisteminde olacaktır. Olabildiğince fiziksel olarak aktif olmaları gerekiyor.

Bu şekilde enerjilerinin durgunluğunu önleyebilirler. Sporu sevmeyen ve entelektüel aktiviteleri tercih eden Kovalar yoga veya oryantal disiplinler uygulayabilir. Bunu yaptıkları sürece daha sağlıklı olacaklardır.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.