Oyuncu Hazal Kaya: Dayanamayıp arada intihar ediyorum

Oyuncu Hazal Kaya, Teras Noir isimli podcast programına konuk oldu ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Kaya, “Gaziantepliyim ve yemek …

Oyuncu Hazal Kaya: Dayanamayıp arada intihar ediyorum
29.09.2021
A+
A-

Oyuncu Hazal Kaya, Teras Noir isimli podcast programına konuk oldu ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Kaya, “Gaziantepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum” dedi. Paylaştığı yemek fotoğraflarıyla ilgili de konuşan güzel oyuncu, “Gaziantepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Şeker hastasıyım ama arada intihar ediyorum bu şekilde” diye anlattı.

“ALİ’NİN ÇOK AZ FOTOĞRAFI VAR”

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden ekranlara dönmesiyle eşi Ali Atay’ın iş yoğunluğunun arttığını söyleyen Hazal Kaya, eşinin fotoğraflarını elde edebilmek için set çalışanlarından destek aldığını söyledi.

30 yaşındaki oyuncu, Instagram Sorgusu’nda eşinin fotoğraflarını alabilmek için çalıştığı dizinin set fotoğrafçılarıyla arkadaş olduğunu anlattı.

Kaya, “Ali’nin o kadar az fotoğrafı var ki” diyen Hazal Kaya, “Set fotoğrafçılarıyla ben muhatap oluyorum. Ali’nin güzel fotoğrafı var mı, yollasanıza bana diye istiyorum onlardan” şeklinde konuştu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.