Tozkoparan İskender’de Okçular Tekkesi’ne dönen İskender’e şok!

Tozkoparan İskender 15. yeni bölümde neler olacak, heyecan dorukta… Mavi Ay’ın kulüp odasına giden İskender, girişe yapıştırılmış bir not bulur …

Tozkoparan İskender’de Okçular Tekkesi’ne dönen İskender’e şok!
21.03.2021
A+
A-

Tozkoparan İskender 15. yeni bölümde neler olacak, heyecan dorukta… Mavi Ay’ın kulüp odasına giden İskender, girişe yapıştırılmış bir not bulur. Notta yazanları takip ederek bir sonraki notta yazan ipuçlarının peşine düşen İskender, en sonunda ormanın derinliklerine kadar ilerler.

TOZKOPARAN İSKENDER 15. BÖLÜM FRAGMANI

15. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Özellikle çocukların ve ebeveynlerin ilgiyle takip ettiği Tozkoparan İskender dizisinin 15. bölümü, 21 Mart 2021 Pazar günü saat 17.30’da TRT 1’de yayınlanacak. Tozkoparan İskender tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Mavi Ay, İskender sayesinde Salih ve Rüya’nın nikahına son anda yetişmiştir. Nikaha yetişme telaşıyla yaşanan koşturmaca sonucunda Elif ile Sinan hasta olur ve sabah okula gelemezler. İskender, Asya ve Arda hesap sormak için Kasırga’nın kulüp odasına giderler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozkoparan 15. bölüm özeti: Kasırga’nın Mavi Ay’ı bodrum katına kilitlediği, Mavi Ay’ın ise izinsiz olarak cezalı odayı kullandığı ortaya çıkmıştır. Refika ve Rüya, her iki takımın alması gereken ceza konusunda anlaşmazlığa düşer. Diğer yandan Fikri, laboratuvara bırakılan notu Mavi Ay ve Salih’e gösterir. Bunun üzerine İskender, Cihangir hakkındaki şüphelerini yeniden hatırlamaya başlar. Önce nişan taşından adının silinmesi, sonra da geçmişe dönmesi gerektiğini söyleyen notun ortaya çıkmasıyla İskender bunalır. İskender’e destek olmak isteyen Mavi Ay, Cihangir’in gerçekten geçmişten gelip gelmediğini anlamak için bir plan yapar. Fikri’nin şüpheleri ise Kuzgunlar üzerinde yoğunlaşır. İskender’in yaralarına merhem olmak isteyen Salih, İskender’i Mavi Ay ile birlikte Okçular Tekkesi’ne götürür.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NE?

Tozkoparan İskender zaman yolculuğu yapıyor! Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte. 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabii ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Fotoroman Film’in yapımcılığını üstlendiği Tozkoparan İskender’in oyuncu kadrosunda; İskender (Çağan Efe Ak), Arda (Deniz Erayvaz), Asya (Tuana Naz Tiryaki), Ayberk (Mert Erdoğdu), Duygu (Ülkü Hilal Çiftçi), Ece (Defne Erşen), Elif (Leya Kırşan), Fikir (Burak Alkaş), Giovanni (Fırat Albayram), Rafet (Muhittin Korkmaz), Rüya (Sera Tokdemir), Saniye (Esin Gündoğdu), Makbule (Suna Selen), Salih (Yusuf Gökhan Atalay), Savaş (Mehmet Emin Kadıhan) Matematik Öğretmeni, Sinan (Yağız Kılınç), Tayfun (Esat Polat Güler) gibi isimler yer alıyor.

TOZKOPARAN İSKENDER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tozkoparan İskender dizisinin çekimleri, İstanbul‘un Asya Yakası’nda yer alan Beykoz ilçesinde yapılıyor. Çoğu sahneler ormanlık alanda çekilirken, dizideki okul sahneleri ise aynı ilçede yer alan Taygu Koleji’nde gerçekleştiriliyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.